2015 | Johan de Koning | Nieuw ontwerp

2014_website_10_24_12_1_BIJ2014_10_24_12_2_bij

Architect Johan de Koning ontwierp voor dit jubileumjaar een nieuwe inrichting die het dilemma van de ruimte van CAESUUR vormgeeft: de spanning tussen de ruimte als etalage en de expositieruimte als witte doos, waar je in gaat.
Tijdens zijn inleiding bij de vernissage van de tentoonstelling van Tonio de Roover ging Johan dieper in op zijn ontwerp en de relatie met hetwerk van Tonio. Klik hier voor de catalogus waarin de inleiding van Johan is opgenomen.

De nieuwe ruimte werd gebouwd door Johan, Giel, ‘pa’ Louws, Henk, Sander, Harry, Willy en Hans.
Belettering Jasper Steutel | Studio ZagaZ. Foto’s Willy van Houtum & Hans Overvliet

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC    SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC    SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC  SONY DSCSONY DSC  SONY DSC
SONY DSC  SONY DSC
SONY DSC  SONY DSC

 

Share on Facebook